OkuOku.Com Alışverişim (Vlog #2)


Bilmem bilir misiniz, Markus Zusak Türkiye'ye gelmişti. Geldiğinde imza günü düzenlendi. Ayrıca Okuoku.com için de bir sürü kitap imzaladı. Site bu kitapları satışa sundu. Sınırlı sayıdaydı falan filan. Sanırım hâlâ devam ediyor.
Ben de kitaplarını okumayı çok istiyordum. Hazır zaten alacakken imzalı olsun dedim, siparişimi verdim. Ama benim tarafımdan ufak bir pürüz çıktı.
Bir de bir kitap çekilişinden kitap kazanmıştım. O da geldi. Ben de video çektim :D
Uzun uzun yazmak istemiyorum zaten videoda anlattığım için. Hem Sihirli Kitaplık İle Okuma Etkinlikleri grubuna hem de OkuOku.Com'a teşekkür ederim :)

Bu arada Zusak nasıl okunur bilemedim :D Ben düz söylemişim :D






15 yorum:

  1. Video çok güzel olmuş :)
    Keyifle okursun inşallah ^.^

    YanıtlaSil
  2. Kitap Hırsızı'nı bende çok merak ediyorum ama okumadığım yaklaşık 50 tane kitabım olunca almaya cesaret edemiyorum.Son 1,5 yıldır o kadar çok kitap aldım ki biraz daha almaya devam edersem fena bozuşacağız bizimkilerle :D Keyifli okumalar sana, imzalı olmaları da ayrı bir güzel. :) Bu arada bloğunu ve yorumlarını çok seviyorum.İnşaAllah uzun yıllar daha yazarsın ve bende okumaya devam ederim. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaaa ama bu yorumun beni çok mutlu etti :* Teşekkür ederim :*
      Valla benim de bir o kadar olmuştur. Annem çöpe atmakla tehtid ediyor artık :O
      Koyacak yer de yok :D Kendime yer ayarlamam gerek en kısa sürede :D

      Sil
    2. :* Benimki de harçlığımı kesmekle tehdit ediyor :D Aynen bir de koyacak yer sorunu var, birkaç saat önce babama kitaplığın kapaklı kısmının kapağını söker misin kitapları koyacak yer yok demiştim :D Başkası nasıl düşünür bilmiyorum ama kitapları oraya koyup o kapağı kapatmak istemiyorum, onları görmem lazım, görünce bile mutlu oluyorum ^.^

      Sil
    3. Şuan benim kitaplarımın durduğu yeri bi görsen :D TV ünitesinin içi kitap dolu :D

      Sil
  3. güzel günlerde oku tatlım kitaplığımda o kadar okunacak kitabım var ki uzun zamandır kitap alamıyorum :) imrendim :)) sevgilerimle!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :* Ben de alamıycam galiba bundan sonra :")

      Sil
  4. bloğuna devamlı gelip bakıyorum bence çok güzel ve akıcı yazıyorsun ben ne kadar istesemde akıcı yazamıyorum :(kitap hırsızını bende çok beğenmiştim hatta sonunda bayaa ağlamıştım gece ile şafak ı gördüm videoda yorumunu yaparsın diye bekledim ama olmadı :( nasıl beğendin mi? birde bende okuoku yu çok seviyorum çok şeker bir site video çekmeye ve blog yazmaya devam et fightinggggg :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya ama bugün ne güzel yorumlar alıyorum ben :") Ağzım kulaklarımda şuan :D Çok teşekkürler :*
      Gece ile Şafak'ı az sonra bitiririm. Çok beğendim. Ona da video çekeceğim inşallah :D

      Sil
  5. Kitap Hırsızı hayatımda okuduğum ve etkilendiğim en iyi kitaplardan bana göre. Çok sevecek ve ağlayacaksın belki de benim gibi... Marcus Zuzak en favori yazarlarımdan biri, Hiç'i okumadım ama meraktayım. Ölüm Şarkısı da ismiyle insanı büyülüyor... Güle güle okursun inşallah :)) Bayıldım hepsine :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :* Kitap Hırsızı hakkında çok güzel şeyler duymuştum. Ama ısmarladıktan sonra bi kaç yerde hiç beğenilmediğinden bahsedilmiş :/ Aman zaten herkesin zevki de bir olmuyor :P

      Sil
  6. Yolun başındayken ses sorununa bir çare bulabilirsiniz.Yaka mikrofonu filan olabilir. Çekimleri ne ile yapıyorsunuz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cep telefonu ile :D Başka kullanabileceğim birşey yok :D Devam edeceğime, kendime güvenebilsem birşeyler ayarlamaya çalışırım da :D Biraz daha böyle idare edeyim bakayım :D Zaten tripoda ihtiyacım var.

      Sil
  7. Çok güzel olmuş canım arkadaşım. Bırakma sakın.

    YanıtlaSil