Ayağım Ağrıyor :(



 Ayağım ağrıyor a dostlaarr :'( Ara ara ayağıma kramp girerdi ama en fazla yarım saat. Ama bu sefer uzun sürdü. Dün akşamdan beri üstüne basamıyorum. Sağ ayağımın şu resimdeki işaretlediğim yerine bişiler batıyor sanki :(Ayağımı yere düz basıp kıvıramıyorum. Yani adım atamıyorum anında kramp girer gibi ağrıyor. Mecburen yan basıyorum. Bu sefer de ayağım ve bacağım tümden ağrıyor. Zaten bel, bacak, ayak ağrılarına yabancı değilim. Belimdeki düzleşme beni hiç rahat komaz sağolsun. Neyse buna da şükür en azından fıtık ya da daha ağır bir şey yok belimde. Her zaman sol tarafım ağrır. Bu sefer de sağ ayağım ağrıyo. Artık neden oldu bilmiyorum. İnşallah ayağımdaki ağrı da daha uzun sürmez.

6 yorum:

  1. bebişim bi doktora görünsen ya..ne diye çekiyosun bu acıyı..en azından ağrını kesicek bişiler verirdi..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dünden başladı zaten. Bugün de geçer diye bekledim :( Bi de cuma yarın da gidemem. Bilmiyorum. Belimdeki içinn de doktora gitmiştim zaten. İlaçları kullandığımda ağrılarım geçmişti. İlk seferki deli ağrılar olmasa da sık sık ağrım oluyor. Bi ara tekrar gidicem

      Sil
  2. bence bekletme pzt git hatta..ama ağrıların stres kaynaklı olabilir gibi..tibitte gördüğüm kadarıyla baya ekşınlı günler geçiriyosun.. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geçmezse gidicem :) Vallahi bilmiyorum artık kaynağını :D

      Sil
  3. Çok geçmiş olsun canım. Benimde ayak ağrılarım çok olur, özellikle baş parmak bitimindeki kemiğim genişledi, ben sürekli topuklu giymekten kaynaklı olduğunu düşünürdüm ama eş zamanlı olarak ablamda ve annemde de aynı sıkıntı belirdi bakalım bizde randevu aldık ne olmuş öğrenicez doktordan..

    İhmal etme sende, inşallah kötü birşey yoktur -,-

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sizinki de ilginçmiş :( Önce bir sağlık ocağına gideceğim. Sonra hastaneye giderim. Size de çok geçmiş olsun.^^

      Sil