Kara Kış Beyaz Düş - Fatma Erdek


Aslında kitabı bir kaç gün önce okudum ama son günlerde olan olaylar yüzünden yorum yapasım gelmedi. Kitap çok akıcıydı bir günde bitirdim. Fatma Erdek'in okuduğum ikinci kitabı.Okurken yine insanın içine işliyor.

Benim en korktuğum şey bu seferki konu. Sapkın üvey baba. Konusunu anlatsam mı anlatmasam mı bir türlü karar veremedim. Neresinden başlasam, en iyisi anlatmayayım zaten o kadar güzel ki spoiler vermek istemiyorum. Sadece pislik bir üvey baba var onu bilin yeter. İnsanın kimseye anlatamadığı bir yükle yaşaması ne kadar zormuş. Sonra kimseye güvenememesi... Gerçekte de böyle sıkıntılar yaşayanların Allah yardımcısı olsun.

Genel olarak karakterleri sevdim. Güven'e başta ısınamadım. Sebebi bana kalsın. Karkız'ın halleri içimi acıttı. Zeynep zaten bir başkaydı.

Şimdilerde yayınlanan Kırgın Çiçekler dizisi var ya kitabı okurken gözümün önüne geldi hep. Sanırım dram tarzı kitaplara Fatma Erdek sayesinde alışmaya başlayacağım.

2 yorum:

  1. En sevdigim Fatma Erdek kitabi ama tabii fatma erdek forever! Cok seviyorum. Bu kotabi okudugum zamanda cok etkilenmistim cok ama! Konuya deginmeye bile cekiniyoruz ahh nasil okuduk bu kitabi icli icli..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim hep en korktuğum şeylerden biridir bu :( Hıı en sevdiğim mi konusuna gelince henüz hepsini okumadım :D

      Sil