Reklam Aşkı - Victoria Michaels


Victoria Michaels, Reklam Aşkı, roman, kitap, Romantik Komedi, Kitap OkuYorum, Lexi White, Vincent Drake, book, novel, nemesis,

Lexi White annesini çok küçük yaşta kaybeder. Üniversiteye giderken de babasının Alzheimer hastası olduğunu öğrenir ve okulunu bırakıp babasının yanına döner. Sekiz sene boyunca babasına baktıktan sonra babasını kaybeder. Ufak tefek işlerde çalıştıktan sonra artık hayatına yön vermeye, sağlam bir işte çalışmaya karar verir.
İşe kaul edildiği reklam şirketinde, asistanı olduğu kişinin adını duyduğunda eli ayağına dolaşır. Vincent Drake.. Lisedeki platonik aşkı. Ama o Vincent artık tamamen farklı birisidir.

Benim gözümden olan kısım spoiler içerebilir..

Ooff ben sevdim bu kitabı yahu :D Uzun zamandır okumamıştım böylesini. En hoşuma gideni de son zamanlarda romantik komedi gibi olan kitaplar fazla müstehcen oluyorlar. Bir seferde 10 sayfa atladığımı bilirim :D Bunda öyle birşey olmadı :D O yüzden daha bi sevdim :D

Adamın salak sevgilisinden nefret ettim elime geçseydi de bir kaşık suda boğsaydım.
Ondan nefret ettiğim kadar Vincent'in ailesine de bayıldım. Hele o küçük bıcırık yok muydu :D
"Anneee dayım ölmüş müüüüü :O" ve "Dayı bir daha ki pijama partinize beni de çağırsanızaaaa" :D :D :D

Kitabın sonunda Hope ile Sean dan bahsetmemelerine çok bozuldum. Oysa ben o çifti de sevmiştim. Ve kitabın sonunda Lexi ile Vincent neden evlenmediler? Neden!?!?!?!?!?!?!?!

Ayrıca o kitap kapağı da ne öyle yahu. Hiç beğenmedim. Karakterle alakası yok. I ıhh olmamış!

Sosyal Medya Hesaplarım

2 yorum:

  1. ay sormaa :)
    sayfaları atlıyosun sonra yaw fazla mı atladım acaba diye dönüyorsun ki yoo devam yanii :)))
    en büyük sorunları bu oluyor aslında romantizm ile erotizmi karıştırıyor yabancılar.
    çok merak ettim kitabı!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sorma yahu. O kadar güzel konu buluyolar ama bizi hiç düşünmüyolar :D Mesela dönem kitaplarına bayılıyorum ama atlaya atlaya da bir hal oluyorum :")

      Sil