Zanjeer (2013)

Bollywood, film, Hindi, hint, Hint Filmi, Mala, movie, Priyanka Chopra, Ram Charan, Vijay, Zanjeer,

Komiser yardımcısı Vijay (Ram Charan) fazla dürüst ve adaletli olduğundan ve haksızlığa karşı sessiz kalamadığından 17 defa şehir değiştirmiştir. Son geldiği yer Mumbai'dir.

Mala (Priyanka Chopra) Amerika'dan arkadaşının düğünü için Hindistana gelir. Düğünden eve dönerken bir cinayete tanık olur.  Vijay, Mala'yı mahkemede tanıklık etmesi için ikna eder. Ama gidecek yeri olmayan ve korunmaya ihtiyacı olan Mala, Vijay'ın evinde kalır. Bundan sonrası iyi polis kötü adamlara karşı adalet savaşı verir.

Gelelim film hakkımdaki yorumuma. Buradan sonrası izlemeyenleri etkileyebilir.

Film daha başlarken çok alkasız bir klip ile başladı. Neyse onu atlattık derken başrol herifite gram oyunculuk yoktu yahu. Hele bir de aksiyon sahneleri :O Aman Allahım klasik uyduruk Hint aksiyonu! Adam karşısındakine bir tokat atar ve tokatı yiyen kişi 1 metre gerisindeki arabanın ön camını parçalayarak içeri fırlar! Daha neler neler... Saçma sapan, yılışık hareketleri olan bir mafya babası mı dersin, bir o kadar salak olan sevgilisini mi dersin... Filmin bir şarkısına aldanıp izledim ama yok. Olmamış!
Bu filmi Priyanka bile kurtaramamış. Bir de filmi o kadar övmüşlerdi ki. Yok daha neler! Beğenmedim!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder