Ömrümü Yedin XP


Ben hâlâ XP kullanan faağkirlerdenim :(
PC ye bir türlü Win 7 kuramadım. Kaç defa denediysem olmadı.
Artık PC kafayı yemek üzere, hiç birşey randumanlı çalışmıyor.
Dün iğne oyası videosu çektim. Videoya ses ayarı yapmam gerekiyor yüklemeden önce. Fakat pek sevgili XP bin bir zorlukla kurabildiğim programı çalıtırmıyor. Dolayısıyla videoyu yükleyemiyorum. Video formatından dolayı Movie Maker da işimi halletmiyor. Yani bir işe heveslendim ama hevesimi kursağımda bıraktı!

6 yorum:

  1. Ben de WİN 7 den kurtulmak istiyoruuuuum :(((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya en azından programların sorun çıkarmıyordur :(

      Sil
    2. Yerinde olsam eğer toparlanacak gibi değilse hemen kurtulurdum o bilgisayardan ve Win 8 kullanırdım çünkü Win 7'den çok daha iyi. Kullanacaksan Windows 7 tavsiye etmem.

      Sil
    3. Bilgisayarım masaüstü 2008 de almıştım. O zamanın en iyi parçalarıyla toplatmıştım. 2gb ram, çift çekirdek intel işlemci, 512 mb ekran kartı. win 8 kaldırır mı bilemiyorum :/ Bir de onu deniyim o zaman.

      Sil
  2. Her zaman xp tavsiye ederim çünkü her işe yarıyor... xp güncellemeleri artık olmadığından sizin sorunlar bitmez bundan sonra bir an önce microsoft un yazılım uygunluğu programını yükleyip 7 veya 8 uygunluk derecesine bakmanızda fayda var...saygılarımla

    http://tekneden.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Liseden kalan bilgilerimle anladığım kadarıyla benim pc nin donanımsal sorunları da var. Muhetemelen Ram ler artık iş görmez hale gelmiş. Yani aşırı bir yavaşlık var. Sürekli mozilla çöküyor aynı anda bir kaç programı açamıyorum eskisi gibi. Pc çok yavaş açılıp kapanıyor ki virüs yok. Şimdi karar veremiyorum donanımsal mı yoksa yazılımsal mı :/ İdare ediyorum çat pat

      Sil