Full House Mu? İlişki Durumu Karışık Mı?


Az önce ufak çaplı bir şok yaşadım. Reklamlara bakarken bir dizinin fragmanı dönmeye başladı. Fragman şöyleydi. Hikaye ya da roman yazmaya çalışan hanım kızın arkadaşları gelip onu tatile yollayacaklarını söylerler. Kız tatile gider ama lobide kalakalır. Evine geri döndüğünde, bir adamla karşılaşır. Adamın söylediğine göre o evi satın almıştır. Artık kız kendi evinde hizmetçi olarak çalışmaya başlar.


Senaryo size de tanıdık geldi mi? Full House mu o dediğinizi duyar gibiyim. Fragman başlar başlamaz TV ye doğru koştum. Eğer oyuncular sevdiğim oyunculardan olsaydı dizi için sevinebilirdim. Fakat en sevmediğim oyuncuları görünce hayal kırıklığına uğradım. Keske Berk Oktay ve Eda Ece'nin yerine başka oyuncular olsaymış.

Genelde Kore'den uyarlama dizilerin akıbeti hep aynı oluyor, bakalım bu nasıl olacak.

14 yorum:

  1. Ya bu da mı uyarlamaymış. Bana konusu çok farklı gelmişti. Şimdi bir hayal kırıklığına uğramadım değil :( Ben uyarlamalara karşıyım da :D

    Ama ilk bölümüne bakacağım yinede sonrası Allah Kerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben uyarlamalara karşı değilim ama düzgün yapıldığı sürece :)

      Sil
  2. Önce Üç oda bir aşk olacak Seçkin Özdemir başrol denildi sonra ismi Aşk Kapıda olacak denildi fragmanlar başlayınca bambaşka bir dizi ismi ve oyuncu kadrosu ile gösterildi.Yani en başından denildi uyarlama olacağı. :) Umarım severiz her Kore dizisi uyarlaması tutmuyor belki tutulur,tutulanlar gibi. :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben uyarlamalara karşı değilim. Full House uyarlanacak diye çook önceden duymuştum ama devamı gelmemişti dedikodudur diye tahmin etmiştim. Ama bu oyuncuları sevmiyorum maalesef.

      Sil
  3. Merhaba
    Ay evet aynısı. İnşallah bu sefer senaryoya sadık kalıp çok uzatmadan tadında bırakırlar.

    YanıtlaSil
  4. Evet, görmüştüm reklamı demek uyarlamaymış

    YanıtlaSil
  5. Ya bu da mı? Ama Kore dizilerini bilmeyenler bu dizilere bayılıyor.Biz Kore dizilerinin güzelliğini bildiğimiz için bize çok sahter ve yapmacık geliyor.Artık bizimkiler daha senaryo yazamaz hep böyle gider .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Düzgün yapıldığı sürece ben uyarlamalara karşı değilim sonuçta her ülke uyarlama dizi ve film yapıyor :)

      Sil
  6. Aynen ben simdi izliyorum ve ilk dakasinda anladim ilk dakada abi diziyi turkce yapmislar

    YanıtlaSil
  7. Bende su an bu diziyi izleyen annemin yanina geldim dizinin konusunu annen anlatinca sok oldum full house be buu dedim ya bi kerede koreden bir dizi almasinlar yaa hadi aliyorlar bari duzgunce alsinlar sonra uzatmak icin caanim dizilere neler yapiyorlar orjinallerine saygisizlik yemin ederim ve aynen bu oyuncular bu guzel diziye (en azndan ben orjinalini cok begenmistim) hic uymamis.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah uzatılmadan tadında bırakılarak işlenir konusu :)

      Sil
  8. full house ile kopyala yapıştır

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu durumda uyarlama kelimesi daha uygun oluyor.

      Sil