Seyhan İle Buluştuk!

Bir günü iki parçaya ayırarak yazacağım. Çünkü bir günde iki buluşmaya katıldım ve ikisi de harikaydı benim için çok özel olan bu günü anlatmaya başlıyorum.


Yazar Meral Kır okurları ile buluşma düzenledi. Buluşma Üsküdar'daydı ve Üsküdar bana yaklaşık 1 saat uzaklıkta. İstanbul'da yaşayanlar için 1 saatlik mesafe sorun değil de benim gibi evden neredeyse hiç çıkmayan tek sosyalleştiği yer mutfak ve evin diğer odaları olan biri için uzak bir yer. Ayrıca tek başıma İstanbul'a hiç gitmediğimden bizimkiler de izin vermez diyerek ben gitmeyi hiç düşünmedim bile. Ta ki buluşmanın bir gün öncesi akşam üstüne kadar. Bir anda karar verdim. Annem önce biraz ne işin var falan dedi ama neyse ben evde nasıl gitsem, şöyle mi yapsam, böyle mi yapsam, acaba gitsem mi diye konuşa konuşa annemi de bezdirdim. Hemen Seyhan'a mesaj attım. Malum o da Istanbulda. Buluşma öğlen olacak ve ben erken giderek once onunla buluşacaktım. O da müsaitmiş. Sabah 10 da buluşmak üzere sözleştik. Ben de bir heyecan var ki normalde bir yere gideceğim zaman uyuyamam şimdi biriyle değil bir çok kişi ile buluşacağım için heyecanım ikiye katlandı. Gece 4 e doğru uyudum ve sabah 7 buçukta ayaktaydım. Lakin evden tam çıkacakken kimliğimin olmadığını farkettim ve uzun sure kimliğimi arayınca 10 da İstanbul da olacağıma 11 de oldum. Seyhan tekrar kusura bakma :D



Ama ne güzel oldu buluşmamız. Beni öyle güzel bir kafeye götürdü ki bayıldım. Yaklaşık 3 buçuk 4 saat sohbet ettik ve yetmedi tabii. Aslında daha da konuşurduk da diger tarafa geç kalmamak için kalkmak zorunda kaldim.

Seyhan ı zaten severdim de karşılıklı oturup konuşmak daha bir başkaymış. Seyhan ı takip etmeyeniniz varsa hemen şuradan instagram hesabını takip edebilirsiniz. Kendisi İstanbul da çok güzel yerlere gider gezer ve bana göre güzel de fotoğraf çeker. Tabii ben fotoğraf özürlüyüm. O kadar buluştuk, konuştuk ve fotoğraf çekilmedik çünkü benim aklıma gelmedi.

 Şu pembe fincanın sahibesi Seyhan'dı :D

Size hayalimi söyleyeyim mi? Bu çok uzun zamandır aklımda olan bir şey. Bir gün İstanbul'daki tüm tarihi camilerde namaz kılmak. Nereden çıktığını da söyleyeyim. Bir gün Seyhan hesabında Mihrimah Sultan Camii ni paylaşmıştı ve o zaman aklıma yerleşti. İnşallah bir gün gercekleştiririm.

Seyhan ile olan buluşmamız bize yetmedi Allahın izniyle inşallah tekrar edeceğiz.
Bu yazının kısa olması gerekiyordu ama ben yine uzun uzadıya döktürmüşüm :D Neyse efendim Meral Kır ile olan buluşmamı diğer yazıda paylaşacağım.

Şimdilik hoşçakalın.

6 yorum:

  1. Ne güzel hos bır gun gecırmıs,yenı bır dost ıle sohbet etmıssınız... Bır gun bır kafede çocuk koşturması olmadna oturacağım gunlerı bekliyorum ben de ;)

    Bu arada ozellıkle çocuklarla yapmak ıstedıgım bır seydır Istanbuldakı tarıhı camıılerı hatta camıılerle sınırlı kalmayıp eskı kılıse ve muzelerı gezmek ısterdım. Sınagglar ıcın ozel ızın gerektıgınden onları listeye ekleyemiyoruz tabı ;( Bakalım çocuklarla yapabılır mıyız böyle bırsey.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yapabilirsiniz inşallah. Tarihi mekanları ayrı seviyorum :)

      Sil
  2. Esracimmm ❤❤❤
    O gun iyi ki bana da dedin de biz de gorustuk. Doyamadik ama iyi ki gorustuk ❤❤ insallah tekrarlariz opuyorummm

    YanıtlaSil
  3. Üsküdar güzeldir.. Kadın vardır Üsküdar'da.. Valideler... Camiiler, kadındır, türbeler kadın.. Üsküdar taraflarında neredeyse her yer "valide,"lidir.. :) Valide vardır Üsküdar'da.. İstanbul valideleri :)

    Bir ihtimal gittiğiniz kafenin adı "Asaf Osman Efendi" olabilir mi? Sanki koltuklar oranın gibi .. Ben orasını çok severim de..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnanır mısınız ismini hatırlayamıyorum :( Ama öyle bir şeydi galiba :D

      Sil