Benim Sadık Yârim

Ah ah en sevdiğim, biricik yârim beni terk etti :(
Oysa ben onu ne çok severim. Gerçi alıştım ben, ara ara böyle yamuk yapmasına :(
Hatta korku ile yaşıyorum artık her an patlayacak diye. Korkunun ecele faydası yok orası da ayrı.

Şimdi bu kız ne diyor böyle, yine ne saçmalıyor diyebilirsiniz? Ben olsam derdim.
Biricik sevdiceğim, sıcak su torbam patladı :(

Havalar ısınmaya başladı ama birkaç gün öncesine kadar ben hâlâ yatarken sıcak su torbamı da alıyordum. Yıllardır havalar soğur soğumaz ben battaniye ve sıcak su torbama sarılır havalar ısınınca bırakırım.


Şu fotodakinin aynısından vardı 2 yıl önce patladı. Geçen yılı onsuz geçirdim :( Bu yıl 2 tane aldım biri kardeşime. Neyse efendim pek kaliteli değildi zaten ama kışı çıkarır diye düşünmüştüm.

Torbayı doldurdum yatağın içine koydum. Yorganı filan da örttüm ki ben işlerimi halledene kadar ısınsın biraz. Yorganı kaldırıp elimi yatağa bir koydum ki o da ne? Yatak göle dönmüş. Yorgan, minder sırılsıklam, öyle ki yerde yattığım için halı bile ıslanmış.

Gece saat 2 buçuk. Allahtan yedekleri vardı da gece gece soğukta kalmadım.

Bu sıcak su torbasıyla olan ilk vukuatım değil. 8-9 sene önce kış mevsiminde Ankara'daydım. İzmit te oturan biri için Ankara hayli soğuk oluyormuş :D Ben de su torbasını alıp yatıyordum. Gece yarısı bir anda sıçrayarak uyandım. Kolumda bir sızı. Bakıyorum ceviz büyüklüğünde bir kızarıklık. Uykulu uykulu ne olduğunu da anlayamadım. Dedim herhalde çarpıldım ben yoksa durup dururken niye böyle bir şey olsun. Sonra aklıma geldi ki sıcak su torbasına sarılmıştım. Böyle koruyucu kılıfı yoktu üstünde plastiği de inceymiş demekki. Üstünden onca yıl geçmesine rağmen bileğimde mercimek büyüklüğünde iz bıraktı. Kendisiyle her gün bakışıyoruz :D

Havalar ısında filan ama, siz siz olun sıcak su torbası kullanacaksanız böyle koruyucu kılıfı olanlardan kullanın. Belli aralıklarla da plastiğini kontrol edin. Zaten aşınan kısımda hafif bir beyazlaşma olur o zaman miadı dolmuştur. Ben her seferinde ucuz yırttım. Siz de önleminizi alın.

6 yorum:

  1. Bu acıyı çok bilirim. Benimki de bu kışın ortalarında terkedip gitti beni. Yerine onun gibisini bulamadım üstelik :(

    YanıtlaSil
  2. Su torbasi kullanamam ben ellerim ve ayaklarim soba gibi her zaman sicaktir. Guzel anilar birikmis. Kardesimde vardi boyle bir hikaye sicak su torbasi suyu sizdirmis buda sicakligindan farketmemis yorgani kaldirdiginda bacaklari su icindeydi terlettide ondan islandim sanarmis oda :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok ben en çok kış mevsimini severim ama çok üşürüm :D Gerekiyo bana

      Sil
  3. Kiyamamm :( kötü olmuş. Benim hiç başıma gelmedi..

    YanıtlaSil
  4. Ayy ama Allah korumuş daha sıcakken de patlayabilirdi. Soğukken olmuş olan. Ben de bayılırım sıcak su torbalarınaaa! Ve ilk fotoğraftaki gerçekten çok tatlışmışşş :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zaten sıcaktı :D Kaynar halde doldurduktan 5 dk sonra patladı ama ben daha yatağa girmemiştim oradan yırttım :D

      Sil