Yarım Kalan Seccadem

Geçen yıl arkadaşımla internetten etamin seccade örneği bulmuştuk. O kağıdın üstüne renkli kalemlerle örneğini aldı sonra seccadeyi etamine işledi. Örnek budur. (İnternetten bulduğumuz fotoğraf)




Ben de hemen işlediği seccadeyi alıp başladım yapmaya. Daha önce hiç etamin işlememiştim. Yavaş yavaş yapıyordum. Ama maymun iştahıma yenilip iğne oyası başörtülerine başladım. Bu yarım kaldı. Bugün buldum.




Ben de sadece bu kadarını yapmışım :D Anneme böyle kalsa olmaz mı dedim öldürücü bakışlarını fırlattı :D :D Artık ya yüzümü kızartıp örneği geri isteyeceğim ya da internetteki o fotoğraftan çıkartacağım :D Ki sanırım fotoğraftan çıkartacağım. Ama... ama.. ilk önce elimdeki iğne oyasını bitirmem lazım. Karar verdim artık yarım iş bırakmayacağım :D Bunu da kesinlikle bitireceğim.

Benim elim de güzelmiş yahu maşallah :D :D


5 yorum:

  1. bir maaşallah demeden geçemeyeceğim :D

    YanıtlaSil
  2. güzel örnekmiş ^^ şimdiye dek 3 tanede ben işledim keyifli uğraştır etmin ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çook az kaldı bitmesine ama derslerim sebebiyle bıraktım yine :(

      Sil
  3. Selamün aleyküm esra hanım...Öncelikle kuraban bayramnız mübarek olsun.Benim ismim nurseda sizi uzun zamandır youtubedan takip ediyorum :) Maşallah çok faydalı ve güzel elişleri yapıyorsunuz seccade işlediginizi bilmiyordum;) oda harika olmuş.Diğer sitedeki baynlara göre çok daha yavaş ve anlaşılır anlatıyordu ben çok begeniyrm sizi.İğne soyadına yeni başladı sayılır arttırma zürafa kirpik katlar tekniği filan biliyrdm biraz ama sayenizde artk oya yapmaya başladım ve bu çok güzel bisey benm için :) Allah sizden razı olsun başarılarının ve igne oyası videolarnzn dvmnı bekliyrm sevgiyle kalın... Erzurum oltudan slmlr...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aleyküm selam :) Sizin de bayramınız mübarek olsun Nurseda hanım :) Güzel yorumunuzla beni çok mutlu ettiniz. İnşallah fırsatım oldukça çekmeye devam edeceğim :)

      Sil