My Lİttle Bride--Küçük Gelinim








Manevi büyükbabasının hastalandığı haberiyle yurtdışındaki eğitimini bırakıp apartopar Kore'ye dönen Sangmin'i(21) (Rae-won Kim) havaalanında karşılamaya beraber büyüdükleri, ondan yaşça çok küçük olan lise öğrencisi Boeun(15) (Geun-yeong Mun) gelir.Çocukluğundan beridir şımarık, çapkın ve sapık özelliklerini üzerinde taşıyan Sangmin dönüş yolculuğundaki uçakta ve havaalanında bile bu huyundan vazgeçmez. Sangmin ve Boeun eve vardıklarında, büyükbabanın hasatalığından daha büyük bir şokla karşılaşacaklardır.
Boeun'un büyükbabası eski bir dostu ve de silah arkadaşı olan Sangmin'in büyükbabası ile çocuklarını evlendirmek üzere bir antlaşma yapmıştır fakat her ikisininde erkek evladı olduğu için anlaşma bir sonraki nesil için, yani torunları için geçerli olmuştur.Sangmin'in büyükbabasına verdiği sözü tutabilmek ve öldükten sonra onun yüzüne bakabilmek için ne olursa olsun Sangmin ve Boeun'nun evlenmesini sağlıcak.Bu uğurda her türlü hileye başvurmaktan çekinmeyecektir.
Sangmin için gece hayatı, özgür yaşamdan vazgeçmek anlamına gelecek olan bu evlilik kesinlikle kabul edilemezdir.Boeun ise okuluna devam etmek, kendi yaşıtları olan insanlarla ilişki kurmak için ve küçüklüğünden beridir tanıdığı Sangmin'nin güvenilmezliğinden dolayı bu evliliği kesinlikle istemesde büyükbabaları onlardan daha zeki ve kurt olduğu için kendilerini evlenmiş bulurlar.
Ev içerisinde evcilik oynayan bu çift dışarıda birbirlerinden bağımsız hareket edeceklerdir.Tabi birbirlerine alışana kadar..... (alintidir)


Bence çok güzel :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder