Kardeşim Benim (2016)


Zeynep'in gitmesine sayılı günler kala birlikte hiçbir şey yapmadığımız için sinemaya gitmek istedik. Biz genelde sinemada fantastik film izleriz. Maalesef bilet fiyatları çok pahalı. :( O yüzden her zaman gidemiyoruz sinemaya.  Elimizde iki seçenek vardı. Ya Kardeşim Benim' e ya da Dedemin Fişi'ne gidecektik. İlk seçenek Kardeşim Benim oldu.


Yıllardır küs olan iki ünlü kardeş babalarının cenazesinde bir araya gelirler. Cenaze sonrasında magazin ordusunu atlatıp, babalarının vasiyetini yerine getirmek üzre yola çıkarlar. Tabii onlar magazini atlattıklarını sanırlar.

Burak Özçivit'in ağır başlılığı ve Murat Boz'un sempatikliği birleşince film tadından yenmez olmuş.

Aslı Enver aslında çok güzel kadın ama bana itici geliyor. Ta ilk gördüğüm zamandan beri hem de :/

Murat Boz kesinlikle komedi filmlerinde oynamaya devam etmeli. Burak Özçivit ise mutlaka bir aksiyon filmi çekmeli. O ne yumruktu öyle yahu!

Bol bol güldük, eğlendik, hoş vakit geçirdik. Eh her seferinde koltuğumu tekmeleyen birilerine denk gelmesem çok daha iyi olacak da. Neyse işte.

Eğlenmek isterseniz eğer gidin derim :)




3 yorum:

  1. Ailecek izlenilesi bir film ve kardeşliğin önemi vurgulanmış bu çok hoşuma gitti filmde.Burak Özçivit de ne karizmaydı bu filmde yaa ahahaha :))) Murat Boz bu çizgisini korumalı^^ Aslı Enver konusunda size katılıyorum :/ Çok mu konuştum nee :) Neyse sevgiler efendim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence ikisi çok uyumlu bir çift oldular. Bir kaç filmde daha oynasalar ne güzel olur. Yeşilçamdaki gibi. :D

      Sil
  2. Iyi seyirler size. Filmin baslangıcını ilginç bulmuştum nete düştüğünde bakarız artık biz de.

    YanıtlaSil