Tatlı Yalan - Jamie McGuire / Kitap Yorumu

Boşuna dememişler bugünün işini yarına bırakma diye. Kitabı bir ay önce okudum şuan yazısını yazamıyorum :/  Neyse bir yerden başlamak gerek :D Yine Selin'le okuduğumuz ve okurken birbirimizi mesaj yağmuruna tuttuğumuz bir kitap daha :D Onun yazısı için de buraya tıklamanız yeterli.

tatlı yalan, Jamie Mcguire, thomas maddox, maddox borthers, yabancı yayınları, kitap, kitap yorumu, Kitap OkuYorum,



Peşin olarak söyleyeyim eğer Tatlı Bela ve Tatlı Sır okumadıysanız bu yazıyı ve kitabı okumamanızı tavsiye ederim. Ağır spoiler yersiniz.

Önce Tatlı Bela ile Travis'i sevdim. Sonra Tatlı Sır okurken yok canım Trenton, Travis kadar iyi olamaz derken bir baktım ki onu da ayrı sevmişim. Sıra geldi gizemli ağabey Thomas'a. Tatlı Sır okuyanlar için söylüyorum Thomas'a da çok gıcık olmuştum. Hatta Tatlı Yalan okumadan önce çıkacağını öğrendiğimde acaba bu kitap diğerleri kadar iyi olur mu diye de tereddüde düşmüştüm.  Ama Jamieciim beni hayal kırıklığına uğratmadı ve Thomas ı da sevdim.

Ah ah Maddox kardeşler kimseye benzemez.. Maddoxların aşık olması, sevmesi, sahiplenmesi bile bir başka güzel. Sadece aşık olması değil kardeşlerin birbirine olan bağlılığı da öyle.

Bir Maddox erkeği severse, bu sonsuza kadardır.
Ama ya ilk aşkı siz değilseniz?


Liis, işinden başka bir şey düşünmeyen, dik başlı bir FBI ajanıdır. Yeni atandığı ilk iş günündeki toplantısında karşısında gördüğü  amir, bir önceki gece barda tanıştığı ve bir daha görmeyeceğini ümit ettiği adamdan başkası değildi. Özel Ajan Thomas Maddox!

 Thomas, herkesin karşısında tir tir titrediği, işinin ehli bir FBI ajanıdır. Meslek hayatı boyunca itina ve özenle işini yürütürken şimdi karşısına kayıtsız kalamayacağı bir olay çıkmıştır. Erkek kardeşi Travis'in karıştığı bir olaydan kardeşini en az hasarla kurtarmak için elinden gelenin en iyisini yapmalıdır. Bunun için de kardeşini FBI a hizmet etmeye ikna etmek zorundadır.

Tek çare Travis ve Abby'nin nikah tazelemek için yaptıkları düğün törenine katılıp onu ikna etmektir. Fakat bu görevin çok gizli olması gerektiği için Liss ile bir çift olarak gözükmelidirler.

Efendim gelelim geleneksel spoiler bölümümüze :D

Yukarıda ne yazdım hiçbir fikrim yok :D O kadar ki kafam dağılmış durumda :D Ama şunu söyleyebilirim ki kitap güzeldi. Yani ne bileyim insan özeniyor Maddox'lar gibi sevene :D

Thomas'ın Cami'ye olan aşkı ve sonrasında Liss'e duyduğu aşkı. Bir insan iki kişiye aşık olabilir mi klişesi her zaman kafaları kurcalamıştır ya yazar burada iyi yakalamış.

Cami'yi unutmak için mi Liis'e bazı şeyler hissetmeye başladı yoksa Liis'e hissettikleri için mi Cami'yi unuttu?

Ayrıca Thomas'ın yaşadığı ikilem bence güzel anlatılmıştı.

İşin FBI'lı kısmı kabul etmek gerekirse tırt bir şekilde anlatılmıştı. Yani ne bileyim öyle polisiye bir şey yoktu ki yazar da işin polisiye kısmındansa çiftlerin arasındaki ilişkiyi anlatmaya odaklanmış. O yüzden bu durum beni çok rahatsız etmedi.

Sonuç olarak Maddox kardeşleri tanıyın, tanıtın :D

Tatlı Belâ kitap yorumum için tıklayın
Tatlı Sır kitap yorumum için tıklayın

4 yorum:

  1. Ay ben de okumak isterim. Ne zamandır kitap okumayı erteler oldum üzgünüm. .

    YanıtlaSil
  2. Yazar klise bir seyi bile okutmayi beceriyor, diyebilir miyiz? Bence diyebiliriz.
    Yoksa konu oyle cok ahim sahim olmasa da maddox kardeslerin cazibesine kapildigimiz icin mi siradan yerleri gormezden geliyoruz? Ne olursa olsun bir cirpida okunuyor ve okundugu zaman zarfinda da mutlu ediyor okuyucu jamie mcguire.
    Ustelik ben bu kitabi okumadan bu kdr iltifat ettim Kendisine:) :) :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şu Maddoxlardan alabileceğimiz bir yer yok mu yahu :D Populer romanların çoğu sıradan ama iyi vakit geçirtiyor işte. Ama kadın iyi yakaladı yani bir başladı 3 kardeş. Acaba ikizleri de yazacak mı aman onlar kalsınlar :D

      Sil