Okuduklarım (Şubat-Mart 2015)

Fısıltı, Becca Fitzpatrick, Çığlık, Reklam Aşkı, Viztoria Michaels, Aşkın Müziği, Kylie Scott, Tatlı Bela, Jamie Mcguire, Pabucumun Ajanı 1, Asude, Pabucumun Ajanı 2, Dikkat Aşk Çıkabilir, Okuduklarım, şubat, mart, kitap, book, roman, novel,

Şubat Ayında Okuduklarım;

Çığlık - Becca Fitzpatrick
Aşkın Müziği - Kylie Scott
Şahmelek - Merve Akıncı

Mart Ayında Okuduklarım;

Kör Talih - Müjde Aklanoğlu
Dikkat Aşk Çıkabilir - Asude

2 yorum:

  1. dikkat aşk çıkabilr güzel mi? almak istiyorum ama emin olamıyorum yorumların çoğu kötü demiş birde ben kapalı biri değilim ama kitaplardaki erotik sahneleri hem günah diye hemde sevmediğim için okumuyorum kitaplar yarım kalıyor sen ne yapıyorsun mesela söylersen sevinirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla DAÇ'ı ben de beğenmedim :P Hatta yazısını da yazdım ama sırada başka yazılar olduğu için henüz yayınlamadım. Sorduğun soruya gelince ben o kısımları okumadan geçiyorum. Ama bazen o kadar abartıyorlar ki 10 sayfa atladığım oluyor :O Bir de bunun kapalılıkla alakası yok. Tamamen hassasiyet meselesi. Mesela ismini vermiyim bir Türk yazarın kitabını okudum ve atlamak zorunda kaldığım yerleri vardı. Sonradan fotoğrafını görünce kapalı olduğunu gördüm. Ki artık şaşırmıyorum. Herkesin sınırları farklı demek ki :P Diğer yazılarımda da bahsetmiştim. Bu durumdan şikayetçiyim. Yani ben romantik komedi çok severim, ya da dönem kitaplarını. Ama son yıllarda yazılan kitaplarda resmen cinsellik fışkırıyor. Akım başladı herhalde :/ Konusuna bakıyorum güzel kapağına bakıyorum berbat. Ya da tam tersi de olduğu oluyor. Öyle çok kitabı yarım bıraktığım oldu. Konuyu bile doğru düzgün işlemeden direk cinsellik boyutuna giriyorlar. Atla atla nereye kadar.

      Aman ya bu konuda çok dolmuşum ben :D Yaz yaz bitiremedim :D

      Sil