Aaja Nachle.. Bir Leyla ile Mecnun Hikayesi

Bazı filmleri şarkıları için izlerim. Bu film de onlardan birisi. Filmin şu klibini gördükten sonra izlemeye karar vermiştim :) 


Dia (Madhuri Dixit), gençliğinde şehirlerine gelen bir Amerikalı fotoğrafçıya aşık olup onunla birlikte Amerikaya gider. Fakat aşık olduğu adamın aslında kendisini sevmediğini öğrenir. Hamile kalınca geri de dönemez. Aradan yıllar geçer ve eski hocasından bir telefon alır. Hocası Dia'ya, şehirlerindeki tarihi tiyatronun yıkılacağını ve gelip ona sahip çıkmasını söyler. Bundan sonra Dia Hindistana döner ve tiyatro için mücadele verir. 

Aslında konu klasik ama filmin sonunda bir Leyla ile Mecnun oyunu hazırlamışlar ki 50 den fazla izlemişimdir abartmıyorum :D Yani sırf o Leyla ile Mecnun oyunu ve o oyuna nasıl hazırlandıklarını görmek için bile izlenir film. Tabii bir de Mecnun'u oynayan delikanlının o odun ve öküzümtrak halleri var ki tam komedi :D  Ben sevdim. Siz de izleyin :D

Bu da onun çok beğendiğim Leyla Mecnun klibi :D Ayy bulamadım altyazılı filmi izleyince anlarsınız sözlerini de :D


3 yorum:

  1. ayy hakkaten çok güzel filmdi..müzikleri,dansları,kostümleri manyak olmuştu..
    ama en süperi ise anlatılan leylayla mecnun hikayesiydi..klibi yine izleyeyim dedim de ,izlerken tüylerim tiken tiken :p oldu yine ya..
    dipnot.filme konu yüzünden diil ablanın afişteki kıyafeti yüzünden başladım o ayrı tebi.. :D

    YanıtlaSil
  2. aaa bunu söylemesem çatlardım..bu filmi dans sahnelerinde sahneyi doldurup kazık gibi duran rus hatunlar yok diye sevdiydim bide ben.. :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hahaha o ruslar bi SRK bilminde acayip itici gelmişti bana ama şuan adını hatırlayamadım :D

      İşte bu kıyafet zaten. O kadar güzel dans ediyodu şarkı o kadar güzeldi ki filmi 2 ya da 3 defa izledim :D

      Sil